Rektor Lindesnes ungdomsskole, fast stilling i 100%

Lindesnes ungdomsskole har ca. 180 elever fordelt på 8.-10.trinn. Skolens ledelse består av rektor og fagledere skole. Vi søker etter en engasjert, samlende og tydelig rektor som vil være med på å videreutvikle skolen i tråd med målene til kommunen og i kunnskapsløftet, både faglig og sosialt. Vi ønsker en rektor som har fokus på strategisk og pedagogisk ledelse. Lindesnes ungdomsskole har behov for ny rektor fom 01.08.18.

Vi søker en leder som har:

• strategisk innsikt og visjoner for skolens pedagogiske utvikling
• ledererfaring og gode lederegenskaper
• resultatorientering og gjennomføringsevne
• gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
• evne til å motivere og inspirere sine medarbeidere
• fokus på elevenes læring og læringsmiljø
• innsikt i og evne til god økonomistyring

Kvalifikasjoner:

• god pedagogisk forståelse
• gode samarbeidsevner
• bred faglig kompetanse
• vilje til å ta del i utviklingsarbeid
• forståelse og bruk av informasjonsteknologi som arbeidsverktøy
• pedagogisk utdannelse på høyskole-/universitetsnivå
• gjennomført rektorskole anses som et minimum, men foretrekker fordypning/masterutdanning innen skoleledelse/ledelse

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

• et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
• dyktige kollegaer
• lønn etter avtale.

KONTAKT:

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Lena V. Wilhelmsen, tlf. 38 25 51 00/913 59 720

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema. Skjema fylles ut og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Kopi av vitnemål og attester vil i denne sammenheng innhentes.

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Stillingsid: 571
Søknadsfrist: 31.05.18.