Ledige stillinger i Lindesnesskolen 2018-2019

Lindesnesskolen består i dag av to barneskoler og en ungdomsskole.

I etatsplanen vår, OK-utvikling, er tydelige målsettinger satt for å sikre en helhetlig oppfølging av barn og unge i Lindesnes kommune. Gjennom felles satsingsområder og systematisk arbeid ved den enkelte skole, er hovedmålet vårt økt læringsutbytte og trivsel for hver enkelt elev hos oss fra 1. til 10 trinn. Ønsker du å bidra?

Fra 1. august 2018 kan følgende stillinger i skole og SFO bli ledige:

Lærerstillinger som skal dekke grunnskolens fag. Fast/vikariat.
Barne- og ungdomsarbeider-/assistentstillinger. Fast/vikariat.
Vi ønsker å knytte til oss dyktige og engasjerte voksne som vil være med og videreutvikle lærings- og utviklingsmulighetene for elevene våre i Lindesnesskolen.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

Relevant utdanning og erfaring
God faglig kompetanse og tydelig klasseledelse
Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
Interesse for utviklingsarbeid
Gode samarbeidsevner
Initiativ og ansvarsbevissthet
Gode IKT kunnskaper
Evne til å motivere og inspirere
Språkfag og musikk er aktuelle fag
I søknaden din må det komme frem hvilke fag som inngår i utdanningen din. Vi ber deg også om å oppgi ønsket skoleslag/klassetrinn, samt ønsket stillingsstørrelse.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til den enkelte skole:

Nyplass barneskole, rektor Kari Wichne, tlf. 382 565 77/905 22 667
Spangereid barneskole, rektor Gunn Hilde Sævik Torstrup, tlf. 382 555 12/474 52 907
Lindesnes ungdomsskole, rektor Even Sagebakken, tlf. 382 564 18/952 58 096
Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kurt Vik ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 916 90 447.

Eventuelle ansettelser vil bli foretatt fortløpende, frem til og med skolestart.

Søknad

For å søke stilling ber vi deg benytte elektronisk søknadsskjema.

Tilsetting skjer på kommunale vilkår.
Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.
Det utarbeides offentlig søkerliste.
Husk å oppgi stillingsid. 556 for lærere og 557 for Barne- og ungdomsarbeider-/assistentstillinger
Velkommen som søker!

Søknadsfrist: fredag 2. mars.

Lindesnes kommune

Postadresse: